Waarom u bij ons tot rust komt

Waarom u bij ons tot rust komt

Als u van natuur houdt en hierdoor tot rust komt dan heette wij u van harte welkom op onze camperplaats. Vanuit uw achtertuin kunt u genieten van ontelbare wandelingen en fietsroutes in de omgeving. 

U wordt elke dag wakker gemaakt door de vroege vogels. Na een heerlijk ontbijt die u de avond van te voren kunt bestellen stapt u op de fiets of trekt u de wandelschoenen aan. Mocht u een dagje geen zin hebben in lange tochten dan stapt u vanuit uw camper direct het bos in voor een kleine wandeling. Al onze camperplaatsen zijn ruim opgezet en alle plaatsen hebben voldoende privacy mocht u dat wensen. 

Mocht u met uw huisdier onze kant op komen dan zijn deze van harte welkom. Uiteraard volledig kosteloos. Binnen 10 minuten lopen bent u bij de spartelvijver waar uw huisdier kan genieten van het water en losloop gebied. 

Geef een reactie

%d